Over de samenstelling van dit boek

Het boek Alzey-Zutphen van Henk Verdonk is helaas postuum verschenen. De bezorger is drs. Bas Aarts, die zich heeft ingespannen om het manuscript af te ronden voor publicatie.


Over Bas Aarts


Drs. S.A.J.J. (Bas) Aarts (1947) is geboren in Hilvarenbeek. Hij deed de opleiding MO-B Geschiedenis in Tilburg in 1970. In 1988 behaalde hij zijn doctoraal Geschiedenis aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.
Van 1971 tot 2011 was hij werkzaam in het voortgezet onderwijs in Eindhoven.
Hij schreef diverse publicaties op regionaal-historisch en castellologisch gebied. Hij is bestuurslid van de Stichting Beheer de Beekse Toren,  Hilvarenbeek (www.debeeksetoren.nl). Bovendien is hij redacteur van Het Brabants Kasteel. Ook is hij voorzitter van de Vereniging Vrienden van Brabantse Kastelen (www.brabantskasteel.nl).
En hij vertegenwoordigt Nederland in het Comité Permanent des Colloques du Château Gaillard.
Hij is bezig met een dissertatie over motte-burchten in Brabant, hun rol en betekenis in opkomst en groei van het hertogdom (circa 1000 - 1250).
Meer informatie over zijn publicaties is te vinden op zijn website: www.basaarts.nl
Dankwoord


Dat dit boek, na het overlijden van mijn man en vader, 
toch nog kon worden gepubliceerd, beschouwen wij als een
waardevol geschenk.

Hiervoor willen wij onze oprechte dank uitspreken aan Bas Aarts, die met kennis van zaken  zijn kostbare tijd heeft besteed aan de afronding van het manuscript.
Zonder zijn hulp was dit boek niet verschenen.

Voor al haar hulp bij het publiceren van dit boek danken wij Lydia Vroegindeweij, die ons vaak met goed advies en creatieve inbreng ter zijde heeft gestaan.

Henk zou met het resultaat zeker zeer tevreden zijn geweest.


Gerlinde Verdonk en Vincent Verdonk
Lelystad, juli 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten